loading...
جام جهانی 2014
اس.علی بازدید : 9 چهارشنبه 07 خرداد 1393 نظرات (0)

چهاردهمين دوره جام جهاني - 1990 ( ايتاليا )

فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) در سال 1984 ايتاليا را به عنوان ميزبان جام چهاردهم برگزيد تا دوستداران فوتبال به دليل تفکرات دفاعي تيم ها، يکي از کسل کننده ترين جام جهاني را شاهد باشند.

فينال اين جام نيز که ميان آلمان غربي و آرژانتين برگزار شد ديداري خسته کننده بود و جالب اينکه که با يک ضربه پنالتي دير هنگام به سود آلمان که به وسيله "آندرياس برمه" به تک گل اين ديدار تبديل شد، خاتمه يافت.
آرژانتين نيز نخستين تيمي لقب گرفت که در فينال جام جهاني موفق به گلزني نشده بود. البته دو بازيکن آرژانتين در اين ديدار اخراج شدند که اين نيز در نوع خود بي سابقه بود.

** اوج روژه ميلا
جام 90 ايتاليا دوران اوج "روژه ميلا" 38 ساله بود زيرا پس از اين که از فوتبال ملي کناره گيري کرده بود بار ديگر به اردوي کامرون بازگشت و با بازي هاي خوب خود اين تيم را تا مرحله يک چهارم نهايي جام پيش برد.

** جام جهاني به اروپا بازگشت
پس از جام جهاني 1986 مکزيک بار ديگر جام جهاني به اروپا بازگشت. ايتاليا کشوري صاحب فوتبال که آمادگي کامل براي برگزاري منظم جام جهاني و کسب افتخاري تازه را داشت. از 12 ورزشگاه برگزار کننده جام جهاني، 10 ورزشگاه به طور کامل بازسازي شدند و دو ورزشگاه جديد در شهرهاي تورين و باري براي برگزاري جام جهاني ساخته شد.

** سومين قهرماني آلمان
با وجود درخشش ميلا، اسکيلاچي و گويکوچه آ در نهايت جام جهاني در دستان آلمان قرار گرفت. اين کشور با بردن سومين جام به خانه، به جمع کشورهاي ايتاليا و برزيل پيوست.
اگر چه تيم هاي شرکت کننده در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني نسبت به دوره قبل کاهش يافت و از 121 به 112 تيم رسيد اما مشخص شد که راهيابي به جام جهاني کار بسيار دشواري است. در ميان تيم هايي که نتوانستند به جام جهاني راه يابند نامهاي بزرگي چون پرتغال، دانمارک و حتي فرانسه به چشم مي خورد که در جام جهاني گذشته در نيمه نهايي حضور داشت و اکنون "ميشل پلاتيني" را بر روي نيمکت مربيگري خود مي ديد.
به استثناي کاستاريکا که در نخستين حضور خود در جام جهاني به جمع 16 تيم نهايي راه يافت، مرحله گروهي رقابت ها همانطور که انتظار مي رفت، به پايان رسيد.
روژه ميلا، سالواتوره اسکيلاچي و سرجيو گويکوجه آ دروازه بان آرژانتين بازيکناني بودند که در اين رقابت ها با بازي هاي درخشان خود تحسين همگان را بر انگيختند. ميلا با گلزني در برابر روماني در سن 38 سالگي به عنوان مسن ترين گلزن تاريخ جام جهاني لقب گرفت (او رکورد خود را در جام جهاني 1994 بهبود بخشيد). شيرهاي سياه در حالي که در مرحله يک چهارم نهايي تا دقيقه 80 با نتيجه 2 بر يک از انگليس پيش بودند، نتيجه را به اين تيم واگذار کردند و از راهيابي به جمع چهار تيم برتر باز ماندند. بازي خوب کامرون و مصر در جام جهاني بي پاسخ نماند و دو سهميه قاره سياه را در جام جهاني بعد افزايش داد.
شماره 11 تيم ملي ايتاليا بر تن بازيکني بود که اين تيم با تمام قدرت خود از کمبود چنين بازيکني رنج مي برد. سالواتوره اسکيلاچي ملقب به "توتو" با قدرت تمام کنندگي خود بازي زيباي ايتاليا را تکميل مي کرد. مهاجم 25 ساله يوونتوس با زدن 6 گل و در نهايت کسب عنوان آقاي گل جام جهاني 1990 ايتاليا يک تنه کشور ميزبان را تا مرحله نيمه نهايي پيش برد اما "اسکادرا آتزوري" در اين مرحله به سد محکمي به نام آرژانتين برخورد که در هفت بازي گذشته خود فقط دو گل دريافت کرده بود.
هيچ چيز براي ايتاليا زجر آورتر از گويکوچه آ نبود که به جاي "نري پمپيدو" به بازي آمد. آخرين مرد تيم نه چندان باطراوت اما فرصت طلب آرژانتين، عنصر تعيين کننده اي در برابر برزيل قدرتمند در مرحله يک هشتم نهايي، در ضربات پنالتي در برابر يوگسلاوي در مرحله بعد و در نيمه نهايي برابر ايتالياي ميزبان بود.
با وجود اين گويکوچه آ نتوانست در برابر ضربه پنالتي مشکوکي که داور مکزيکي فينال به ژرمن ها هديه کرد، کاري انجام دهد. آلمان تيم يوگسلاوي را 4 بر يک شکست داده بود، هلند را 2 بر يک مغلوب کرد، چکسلواکي را با يک گل از پيش رو برداشت، با انگليس به تساوي يک بر يک رسيد و در ضربات پنالتي آن را مغلوب کرد.
اين تيم با مربيگري "فرانس بکن باوئر" که در سال 1974 به عنوان بازيکن قهرمان جام جهاني شده بود، با حضور بازيکنان بزرگي مانند ماتيوس، برمه، فولر، کلينزمن، کوهلر و هاسلر شايستگي کسب عنوان قهرماني را داشت و با سه عنوان قهرماني به همراه ايتاليا و برزيل، پرافتخارترين تيم جام جهاني لقب گرفت.

** برترين هاي جام:
قهرمان: آلمان غربي
نايب قهرمان: آرژانتين
سوم: ايتاليا
چهارم : ايتاليا

** آقاي گل: سالواتوره اسکيلاچي

** برنده بازي جوانمردانه: انگليس

** اسطوره هاي جام جهاني 1990 ايتاليا
- "لوتار ماتيوس" (آلمان، تولد 1961)
کاپيتان و هافبک آلمان غربي در اين مسابقات که قدرت، سرعت و مهارت را با هم ترکيب کرده بود.
وي يک گل ديدني برابر يوگسلاوي به ثمر رساند و در نهايت مجمع گل هاي خود را به 4 رساند تا آلمان غربي قهرمان شود.
وي در جام جهاني 1986 نيز حضور داشت و به همراه آلمان غربي به فينال رسيد. گل او در اين مسابقات مراکش را در دور دوم حذف کرد. ماتيوس کاپيتاني آلمان در جام جهاني 1994 را نيز بر عهده داشت.
اين بازيکن در مجموع در پنج جام جهاني شرکت کرد و رکورد 25 مسابقه در جام جهاني را براي خود ثبت کرد.
حضور درخشاني را در تيم هاي بايرن مونيخ و اينترميلان داشت اگرچه پس از بازگشت مجدد به بايرن مونيخ مرتب با هم تيمي ها و مسوولان اين تيم درگير مي شد.
ماتيوس با سابقه 150 مسابقه ملي و 23 گل، اندکي پس از عملکرد ضعيف آلمان در مسابقات يورو 2000 با فوتبال خداحافظي کرد.

- "يورگن کلينزمن" (آلمان، تولد 1964)
مهاجمي که با قدرت بازي زميني و هوايي در دهه 1990 ثابت کرد بازيکني کليدي آلمان غربي در خط حمله اين تيم است.
در اوايل دوران بازيگري اش به شيرجه زدن شهرت يافت اما با درخشش در مدت کوتاه حضورش در تاتنهام در فصل 95/1994 بر تمامي منتقدان انگليسي خود چيره گشت.
پنج گل در مسابقات آلمان در جام جهاني 1994 به ثمر رساند و پس از ماتيوس به عنوان کاپيتان اين تيم انتخاب شد.
بعد از جام جهاني 1998 از فوتبال خداحافظي کرد و به آمريکا رفت. وي در سال 2004 سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان شد و هدايت اين تيم را در جام جهاني 2006 بر عهده گرفت.

- "روژه ميلا" (کامرون، تولد 1952)
در 38 سالگي تاثير به سزايي در جام جهاني 1990 ايتاليا داشت و با جشن مخصوص خود پس از گلزني در مسابقات، توجه همه را جلب کرد.
80 بار براي کشورش به ميدان رفت و پس از خداحافظي بار ديگر براي حضور در جام جهاني ايتاليا به تيم ملي کامرون دعوت شد تا کامرون را به اولين تيم آفريقايي تبديل کند که به مرحله يک چهارم نهايي راه يافته است.
وي نام خود را از "ميلر" به "ميلا" تغيير داد چون فکر مي کرد، تلفظ اين نام آفريقايي تر است.
ميلا در جام جهاني 90 به عنوان مسن ترين بازيکني که در جام جهاني گلزني کرده است، 2 گل برابر روماني و 2 گل به کلمبيا زد.
به طرز باورنکردني در جام جهاني 1994 در 42 سالگي عملکرد بسيار بهتري از خود به نمايش گذاشت و با ورود به زمين در ديدار کامرون برابر روسيه يک گل به ثمر رساند.

** برترين گلزنان جام جهاني 1990
سالواتوره اسکيلاچي (ايتاليا) 6 گل
توماس اسکوراوي (چک) 5 گل
گري لينکر (انگليس) 4 گل
ميشل (اسپانيا) 4 گل
روژه ميلا (کامرون) 4 گل
لوتار ماتيوس (آلمان غربي) 4 گل

** آيا مي دانيد؟
- اين جام شاهد کمترين تعداد متوسط گل در هر مسابقه بود. فقط 115 گل در 52 مسابقه به ثمر رسيد که به طور متوسط 21/2 گل در هر بازي بود.
- 6 کارت قرمز و 164 کارت زرد هم ثبت شد که با متوسط 46/ 3 خطا در هر مسابقه رکورد ديگري به شمار مي رود.
- تيم ملي شيلي پس از اينکه "روبرت روياس" دروازه بان اين تيم در جريان ديدار با برزيل تظاهر کرد از سوي تماشاگران مورد اصابت مواد محترقه قرار گرفته است، محروم شد. شيلي که بايد براي صعود به پيروزي 2 بر 0 مي رسيد به دليل امتناع بازيکنان از ادامه مسابقه در حاليکه 20 دقيقه از اين ديدار باقي مانده بود 1 بر 0 باخت.
- آرژانتين مدافع قهرماني همانند جام جهاني 1982 که در نخستين مسابقه خود شکست خورد، اين بار نيز 1 بر 0 نتيجه را به کامرون واگذار کرد.
- "والي نپومنياشي" سرمربي روس کامرون نمي توانست بدون مترجم با بازيکنان اين تيم صحبت کند اما اين هم مانع از راهيابي آفريقايي ها به يک چهارم نهايي نشد.
- "خالد مبارک" از امارات متحده عربي، پنجاهمين بازيکني بود که در جريان شکست 4 بر 1 برابر يوگسلاوي، در جام جهاني اخراج شد.
- "ديه گو مارادونا" قهرمان جام جهاني 1986 يکي ديگر از فوق ستاره هاي اين دوره از مسابقات بود. او آرژانتين را فقط با 5 گل و 2 پيروزي به نيمه نهايي رساند. وي پس از شکست در فينال برابر آلمان غربي، اشک ريخت.
- توتو اسکيلاچي با درخشش خود پا جاي پاي "پائولو روسي" 1982 گذاشت. وي آخرين بازيکني بود که به تيم ملي ايتاليا دعوت شد اما با 6 گل در صدر گلزنان جام قرار گرفت.

** ترکيب بازيکنان تيم ملي آلمان غربي قهرمان جام جهاني 1990
دروازه بانان: ريموند اومان، بودو ايلگنر، آندرآس کوپکه
مدافعان: کلاوس اوگنتالر، توماس برتولد، آندرآس برمه، گويدو بوخوالد، يورگن کوهلر، هانس پفلوگلر، استفان رويتر، پائول اشتاينر
هافبک ها: اوه بين، پير ليتبارسکي، لوتار ماتيوس (کاپيتان)، توماس هسلر، کونتر هرمن، آندرآس مولر، اولاف تون
مهاجمان: يورگن کلينزمن، فرانک ميل، کارل هاينس ريدل، رودي فولر
سرمربي: فرانس بکن باوئر

اس.علی بازدید : 4 چهارشنبه 07 خرداد 1393 نظرات (0)

 


از هواپیمای تیم ملی فوتبال برزیل در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، هواپیمای تیم ملی برزیل در جام جهانی 2014 برزیل یک بوئینگ 737 است که به شکل بسیار جالبی رنگ‌آمیزی شده است.

تیم ملی برزیل در گروه اول جام جهانی با تیم‌های ملی کرواسی، کامرون و مکزیک همگروه است.

 

اس.علی بازدید : 5 سه شنبه 06 خرداد 1393 نظرات (0)

 

 
 
جام جهانی 2014 برزیل

جام جهانی 2014 برزیل

با آغاز مسابقات جام جهانی 2014 برزیل – از 12 ژوئن تا 13 جولای – مردم سراسر جهان پای تلویزیون ها خواهند نشست و برزیلی ها به شهرهای محل برگزاری بازی های خواهند رفت و نزدیک به 600 هزار مسافر خارجی برای تماشای مسابقات فوتبال به این کشور سفر خواهند کرد. میزبانی از این جمعیت برای برزیل هزینه هایی داشته و صدالبته درآمدهایی خواهد داشت که جام جهانی را به یک رویداد بزرگ اقتصادی بدل می کند.

گران ترین بلیت جام جهانی 1000 دلار است

هزینه های برگزاری جام جهانی در برزیل موارد بسیار زیادی را شامل می شود به طوری که برآورد هزینه های آماده سازی را دشوار می کند اما دست کم بخشی از این هزینه ها را بر اساس قیمت بلیت، هزینه های آماده سازی ورزشگاه ها و هزینه های برگزاری مراسم قرعه کشی می توان برآورد کرد.

بلیت‌های 2200 دلاری هواپیما، هتل‌های گران برزیلی و بلیت‌های 300 دلاری مسابقات و… با اعلام مبلغ نهایی 12 هزار دلار، جام جهانی 2014 را گرانترین تورنمت تاریخ فوتبال برای هواداران ایرانی کرده است.

این هزینه با احتساب طی کردن فاصله میان شهرها با هواپیما، اقامت در هتل‌های 4 ستاره خوب و همچنین برخی برنامه‌های سیاحتی، محاسبه شده است. این مبلغ در حالی پیش‌بینی شده که عده‌ای مدعی بودند کمترین قیمت‌ها را ارائه می‌دهند اما در عین مبلغ 18هزار دلار را مطرح می‌کردند.

هزینه های گردشگری در برزیل جزو هزینه های بالای گردشگری جهان به شمار می رود و به طور ویژه دو شهر سائوپائولو و ریودوژانیرو بسیار گران هستند به طوری که اگر اقامت در این دو شهر مطرح نباشد شاید بشود حدود 2 هزار دلار از مبلغ فوق کم کرد.

متوسط قیمت بلیت تماشای بازی ها حدود 300 دلار است و گران ترین بلیت هم حدود 1000 دلار قیمت دارد که بلیت بهترین قسمت ورزشگاه در بازی فینال است.

برزیل برای برگزاری جام جهانی حدود 3 میلیارد دلار هزینه آماده سازی دوازده ورزشگاه در شهرهای مختلف این کشور کرده است و هزینه برگزاری مراسم قرعه کشی نزدیک به چهار میلیون دلار بوده است که برزیلی‌ها از طریق ایالت باهیا که مرکز آن سالوادور است،‌ از سه ماه قبل این رقم را صرف امور فنی و نیز برنامه‌های جانبی کرده اند.

آن گونه که آژانس گردشگری امپراتور بررسی کرده مجموعا در سطح محلی، ایالتی و دولتی مبلغ 9٫5 میلیارد دلار برای بهبود زیرساخت‌ها و آماده شدن برای میزبانی این رویداد جهانی هزینه شده است.

جام جهانی یازده میلیارد دلار نصیب  برزیلی ها خواهد کرد

مقامات گردشگری برزیل پیش‌بینی می‌کنند، میزبانی مسابقات جام‌جهانی فوتبال در سال 2014 برای این کشور نزدیک به 11 میلیارد دلار از محل ورود گردشگر خارجی و داخلی درآمد ایجاد می‌کند.

مرکز گردشگری برزیل پیش‌بینی کرده که با ورود 600 هزار تماشاگر خارجی در مدت برگزاری جام جهانی حدود 3 میلیارد دلار ارز خارجی وارد برزیل می‌شود. بر اساس پیش بینی این مرکز 3 میلیون شهروند برزیلی نیز برای تماشای مسابقات در 12 شهر برزیل در رفت‌وآمد خواهند بود و هزینه‌های جابجایی و اسکان آنان به 8 میلیارد دلار خواهد رسید.

آژانس گردشگری برزیلی، امپراتور، نیز درآمد گردشگری جام جهانی 2014 برای برزیل را نزدیک به 11 میلیارد دلار پیش بینی کرده است. آن گونه که این آژانس اعلام کرده این رقم شامل گردشگران داخلی برزیل هم هست و عددی بالغ بر 10٫9 میلیارد دلار خواهد بود.

با در نظر داشتن هزینه های 9٫5 میلیارد دلاری سود اقتصاد برزیل طی 30 روز برگزاری مسابقات 1٫4 میلیارد دلار خواهد بود. علاوه بر این که پیشرفتها و زیرساختهای ایجاد شده در برزیل در مدت برگزاری پس از پایان مسابقات باز هم برقرار خواهد بود.

به گفته فلاویو دینو مدیر امپراتور این ارقام درآمد مستقیم گردشگری برزیل را نشان می دهد و اگر تاثیر غیرمستقیم مسابقات را درنظر بگیریم، درآمد کل بیش از این‌ها است چرا که «رستوران مواد اولیه‌ی بیشتری نیاز دارد، فروشنده‌ی ساحلی یخ بیشتری می‌خرد، مالک هتل نوشیدنی بیشتری تامین می‌کند و مواردی از این دست، منابع غیرمستقیمی هستند که سود گردشگری را به جیب اقتصاد برزیل سرازیر می‌ریزند.»

آن گونه که خبرگزاری شین هوا از ریودوژانیرو، منتشر کرده برگزاری رقابت های جام جهانی یک درصد به رشد تولید ناخالص داخلی برزیل کمک خواهد کرد.

پنج میلیارد دلار درآمد فیفا، و هشت میلیون دلار درآمد تیم ملی ایران  از جام جهانی

علاوه بر کشور برزیل کشورها ونهادهای دیگری نیز از جام جهانی درآمدزایی می کنند که شاید بعد از برزیل فیفا را بتوان مهم ترین شریک اقتصادی ذی نفع در جام جهانی دانست. آن گونه که شرکت مشاوره مالی و حسابرسی بی دی او اعلام کرده رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل، درآمد بی سابقه پنج میلیارد دلاری عاید فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) خواهد کرد.

آن طور که روزنامه «استاد دو سائو پائولو» نوشته این درآمد احتمالی ، نسبت به درآمد سه میلیارد و ششصد و پنجاه و پنج میلیون دلاری فیفا در جام جهانی 2012 آفریقای جنوبی، 36 درصد و از درآمد فیفا در جام جهانی سال 2006 آلمان که دو میلیارد و 345 میلیون دلار بود، 110 درصد بیشتر است.

کشورهای حاضر در جام جهانی نیز از این درآمدها بی نصیب نمی مانند. جدای از درآمدزایی های غیر مستقیم کشورها از جام جهانی تیم های ملی حاضر در این رقابت ها به صرف حضور مبالغی را از فیفا دریافت خواهند کرد و هرچه در بازی ها به مراحل بالاتری صعود کنند این مبالغ بیشتر خواهد بود.

تیم ملی ایران نیز  با حضور در جام جهانی 2014، هشت میلیون دلار غیر از هزینه آماده سازی از فیفا دریافت خواهد کرد. آن گونه که فیفا در آستانه قرعه کشی جام جهانی 2014 برزیل جزییات پاداش تیم های جام جهانی را اعلام کرده رقم پرداختی 420 میلیون دلاری در آفریقای جنوبی به رقم 576 میلیون دلار در جام برزیل رسیده است. طبق اعلام فیفا، تیم قهرمان جام جهانی مبلغ 35 میلیون دلار، تیم نایب قهرمان 25 میلیون دلار، تیم سوم 22 میلیون دلار و تیم چهارم 20 میلیون دلار دریافت خواهند کرد. تیم هایی که به مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی صعود می کنند، هر کدام 14 میلیون دلار دریافت خواهند کرد. ضمن اینکه تیم های حاضر در مرحله یک هشتم پایانی هم هر کدام 9 میلیون دلار دریافت می کنند.

علاوه بر این تمامی تیم های حاضر در مرحله گروهی هم 8 میلیون دلار از سوی فیفا دریافت خواهند کرد. فیفا اعلام کرده است، به تمامی تیم های حاضر در جام جهانی 2014، مبلغ 1٫5 میلیون دلار بابت هزینه آماده سازی حضور در مسابقات می دهد.

 

اس.علی بازدید : 8 سه شنبه 06 خرداد 1393 نظرات (0)

 

 
بازیکنان انگلیس

بازیکنان انگلیس

تیم ملی فوتبال انگلیس به عنوان یکی از تیم‌های راه یافته به جام جهانی 2014 برزیل، از زوایای گوناگون مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جغرافیای انگلیس

انگلیس از شمال با اسکاتلند و از غرب با ولز هم‌مرز است و این منطقه مهمترین جزء تشکیل دهنده کشور بریتانیاست. مرزهای آبی این کشور شمال غرب دریای ایرلند در جنوب غرب دریای سلتی و در شرق دریای شمال هستند و در جنوب نیز کانال مانش آن را از اروپای قاره‌ای و کشور فرانسه جدا می‌کند. انگلستان دارای بیش از یکصد جزیره بزرگ و کوچک است که از جمله آن می‌توان به جزیره وایت اشاره کرد. لندن پایتخت انگلستان و در عین حال پایتخت پادشاهی بریتانیاست. پرآب‌ترین رود انگلستان رودخانه تایمز است که از میان شهر لندن می‌گذرد.مساحت انگلستان  130 هزار و 395 کیلومتر مربع و جمعیت آن بیش از 52 میلیون نفر است.این کشور آب و هوایی نسبتا سرد دارد و لندن شهری همیشه مه‌آلود است. با اینکه انگلستان عضو اتحادیه اروپاست اما هنوز واحد پول این کشور یورو نشده و پوند است.

تاریخ انگلیس

تاریخ این کشور را به 2500 سال پیش از میلاد مسیح تخمین زدند. اما در این کشور قدیمی‌ترین وجود حضور انسان به 780 هزار سال پیش برمی‌گردد. رومی‌ها در سال 43 پیش از میلاد و در زمان امپراتور کلودیوس انگلیس را تصرف کردند و این سرزمین با نام استان بریتانیا به روم اضافه شد. تاریخ در این کشور به دوره انگلوساکسون‌ها، نورمن‌ها، پلانتانژه، تئودور و انگلستان عصر معاصر تقسیم‌بندی می‌شود.

سیاست انگلستان

در این کشور دموکراسی پارلمانی حاکم است. البته نظام انگلیس پادشاهی است و ملکه به صورت فرمایشی در بالاترین مکان کشور قرار دارد اما نخست‌وزیر، رئیس دولت و تصمیم‌گیرنده در امور سیاسی است. این کشور یکی از بزرگترین مستعمرات دنیا را در سالیان طولانی در اختیار داشته و انگلیسی‌ها در همین مورد ضرب‌المثلی دارند که می‌گویند «خوشید هیچ گاه در سرزمین بریتانیا غروب نمی‌کند» که این کنایه از مستعمره‌های فراوان در این کشور است. نخست‌وزیر انگلیس از حزب حاکم انتخاب می‌شود و ملکه هم باید او را تائید کند.

اقتصاد انگلیس

ذغال سنگ که در تولید برق به کار می‌رود یکی از مهمترین مواد معدنی این کشور به حساب می‌آید. سالانه 2.3 میلیارد کیلووات برق از این کشور به دیگر کشورها صادر می‌شود. تولید نفت در انگلیس بیش از 2 میلیون بشکه در روز است که به نفت برنت شهرت دارد. شرکای تجاری انگلیس در صادرات آمریکا، آلمان، فرانسه، هلند و بلژیک و اسپانیاست. مهمترین شرکای تجاری انگلیس در بخش واردات هم آلمان، آمریکا، فرانسه، هلند و چین هستند. نرخ بیکاری در این کشور بیش از 2.5 درصد قرار دارد و 17 درصد مردم انگلیس زیر خط فقر زندگی می‌کنند. انگلیس 449 فرودگاه دارد و از نظر سیستم حمل و نقل جزء برترین‌ کشورهای دنیا به حساب می‌آید و البته متروی این شهر گسترده‌ترین متروی جهان است.

فرهنگ انگلیس

انگلیس مجموعه‌ای از فرهنگ‌های متفاوت است. در طول سال‌های گذشته افراد زیادی از ملت‌های گوناگون بویژه هندی، بنگلادشی و چینی به این کشور مهاجرت کردند. لندن به عنوان پایتخت انگلیس بیشتر به عنوان شهر چندملیتی شبیه است تا پایتخت انگلیس. با این همه بافت انگلیسی هنوز در این کشور حفظ شده است. امید به زندگی در این کشور برای زن 81 سال و برای مردان 76 سال است و دین اصلی مردم انگلیس مسیحیت است که نزدیک به سه درصد مسلمان هم در این کشور زندگی می‌کند.

ورزش انگلیس

انگلیس پس از سده 19 میلادی در بخش ورزشی پیشرفت‌های زیادی داشت. ورزش‌هایی مانند فوتبال، کریکت، راگبی، تنیس، بدمینتون، اسکوواش، هاکی، بوکس، دارت، بیلیارد، اسنوکر، نت‌بال و تنیس روی میز از این کشور نشأت گرفتند. همچنین قایقرانی و مسابقات فرمول یک توسط انگلیسی‌ها پیشرفت‌های زیادی کرده است.

فوتبال انگلیس

خاستگاه اصلی فوتبال انگلیس است و شاید جالب باشد که بگوییم قدمت بعضی از تیم‌های قدیمی در این کشور حتی به 150 سال هم می‌رسد. باشگاه فوتبال شفیلد یونایتد در سال 1857 میلادی تاسیس شد و از سوی فیفا به عنوان قدیمی‌ترین باشگاه فوتبال معرفی شده است. باشگاه‌های لیورپول،‌منچستریونایتد، ناتینگهام فارست، استون ویلا و چلسی تیم‌های این کشور هستند که توانستند قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شوند. همچنین آرسنال و لیدزیونایتد هم به فینال مسابقات رسیده است. تیم ملی فوتبال این کشور یکی از 8 کشوری است که قهرمان جام جهانی شده و این افتخار در سال 1966 که میزبانی جام جهانی برعهده انگلیس بود برای این کشور به دست آمد. رقیب سنتی تیم ملی انگلیس تیم ملی اسکاتلند است که این رقابت از سال 1870 آغاز شده است اما در حال حاضر انگلستان رقابت فوتبالی حساسی با آلمان دارد. در حال حاضر هم روی‌ هاجسون سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس است.اولین بازی انگلیس مقابل تیم ملی اسکاتلند در سال 1872 بود که آن بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید اما بهترین برد انگلیس به سال 1882برمی‌گردد که با نتیجه 13 بر صفر تیم ملی ایرلند را شکست دادند. بدترین باخت انگلیسی‌ها هم باخت 7 بر یک مقابل مجارستان در سال 1954 محسوب می‌شود.

نظر کارشناس

داود مهابادی/ انگلیس یکی از تیم‌های باسابقه در جام جهانی به حساب می‌آید و به لحاظ ساختاری یکی از بهترین‌ لیگ‌های دنیا را داراست. حضور مربیان تراز اول در انگلیس باعث شده این کشور پیشرفت زیادی داشته باشد. با این همه در جام جهانی 2014 برزیل با تیمی متشکل از بازیکنان جوان و باتجربه حاضر خواهد شد و با بازی‌های که از این تیم در رقابت‌های مقدماتی جام  جهانی و بازی‌های دوستانه دیده‌ام باید بگویم که به اعتقاد من شاگردان روی هاجسون شانس صعود در بین 8 تیم اول را هم دارند اما به هرحال برای صعود به مراحل بالاتر نیاز به شانس برای قرعه‌کشی هم هست. فوتبال انگلیس مبتنی بر قدرت بدنی، دوندگی زیاد و استفاده از ضربات ایستگاهی است که در این چند سال می‌بینیم آنها از پاس‌های عمق و شوت پشت محوطه 18 قدم استفاده خوبی می‌کنند. من فکر می‌کنم هاجسون با تجربه‌ای که دارد بتواند عملکرد مثبتی در جام جهانی برای انگلیس ایفا کند هر چند که انگلیسی‌ها فوتبال بااحتیاطی اجرا می‌کنند.

 

اس.علی بازدید : 6 سه شنبه 06 خرداد 1393 نظرات (0)

 

مدافع تیم ملی فوتبال ایران اوایل دیدار تدارکاتی با مونته‌نگرو به علت مصدومیت تعویض شد.

مصدومیت نگران کننده مدافع تیم ملیبه گزارش مشرق، هاشم بیک‌زاده ملی‌پوش ایران که در دیدار برابر مونته‌نگرو از سوی کارلوس کی‌روش در ترکیب تیم ملی ایران قرار گرفته بود در دقیقه 15 این بازی دوستانه به دلیل آسیب‌دیدگی میدان را ترک کرد و جای خود را به مهرداد پولادی داد.

او که در اردوی اتریش هم با آسیب‌دیدگی مواجه شده بود، پس از دو روز تمرین سبک توانسته بود در چند روز اخیر پا به پای سایر بازیکنان تیم ملی تمرین کند اما آسیب‌دیدگی امروز بیک‌زاده وضعیت او را برای حضور در جام جهانی نامشخص کرده است. او هنگام خروج از زمین بازی به دلیل عصبانیت از این آسیب‌دیدگی، قلم‌بند خود را به زمین کوبید و با پرهان خانلری پزشک تیم ملی به جر و بحث پرداخت.

پس از مصدومیت بیک‌زاده، نگرانی‌هایی نسبت به حضور این بازیکن در جام جهانی بوجود آمد که در این بین کارلوس کی‌روش نگران‌ترین چهره هنگام تعویض بیگ‌زاده بود.

اس.علی بازدید : 22 سه شنبه 06 خرداد 1393 نظرات (0)

 

درخشش ستارگان آرژانتین رد جام جهانی 1978 از ویژگی‌های بارز این تورنمنت بود، در این میان کمپس فوق العاده بازی کرد و در یادها و خاطره‌ها جادوانه شد.

ویژه‌نامه جام جهانی مشرق – به استثنای دیگو مارادونا، هیچ بازیكنی در تاریخ فوتبال آرژانتین نتوانسته افتخارات ماریو كمپس را به دست آورد. ماریو آلبرتو کمپس در تاریخ 15 ژولای سال 1954 در بل ویل در ایالت کوردوبا در آرژانتین به دنیا آمد.



اسطوره‌ای که کارت زرد و قرمز دریافت نکرد

پس از دیگو مارادونا، معروف‌ترین فوتبالیست آرژانتین است، فوتبال خود را در تیم اینستیتوتو دو کوردوبا آغاز کرد و در 5 اکتبر سال 1973 در دیدار مقابل نیوولز اولد بویز اولین بازی خود در لیگ دسته اول فوتبال آرژانتین را انجام داد. در سال 1974 به تیم روزاریو سنترال رفت که و تنها در دو سال حضور در این تیم، 100 گل به ثمر رساند.
سپس در سال 1976 راهی اروپا شده و به باشگاه اسپانیایی والنسیا پیوست. در این تیم نیز دوران موفقیت‌آمیزی را در فوتبال باشگاهی با دو قهرمانی در جام حذفی اسپانیا (1978 و 1979)، ‌قهرمانی جام در جام اروپا (1980)،  و نیز سوپر جام باشگاهی اروپا (1980) سپری کرد.
 

اسطوره‌ای که کارت زرد و قرمز دریافت نکرد

کمپس از سال 1981 تا 1982 دوباره در آرژانتین به فوتبال پرداخت و با تیم ریور پلاته بوینوس آیرس در سال 1981 قهرمان باشگاه‌های آرژانتین شد.
در سال 1982 بازهم به اروپا رفت و تا سال 1986 در اسپانیا فعالیت و پس از آن تا سال 1992 در تیم‌های کوچک لیگ دسته اول اتریش بازی کرد. بعد از سه سال استراحت به عنوان میهمان در شیلی، با 42 سال سن از بازی فوتبال کناره‌گیری کرد و در سال 1996 در اندونزی به مربیگری پرداخت.

کمپس بین سال‌های 1973 و  1983 نزدیک به 43 بار پیراهن تیم ملی فوتبال آرژانتین را به تن کرد و 20 گل وارد دروازه حریفان کرد. او یکی از با‌اخلاق‌ترین فوتبالیست‌های جهان بود که در تمامی بازی‌های ملی حتی یک بار هم با کارت زرد یا قرمز داور مواجه نشد.
 

اسطوره‌ای که کارت زرد و قرمز دریافت نکرد

وی در سه جام جهانی حضور داشت و در سال 1978 به همراه تیم ملی آرژانتین در کشور خود قهرمان جهان شد. میزبانی آرژانتین از ابرقدرتهای فوتبال دنیا، برای ایرانیان خاطره انگیز است، جامی که تحت تاثیر کودتای رافائل ویدلا بود اما ایرانیان آن را به درخشش دانایی فر و حسن روشن به خاطر می آورند.
 

اسطوره‌ای که کارت زرد و قرمز دریافت نکرد


این بازیکن بزرگ در فینال این جام، ‌دو گل به هلند زد و در مجموع با شش گل زده، آقای گل جام جهانی 1978 آرژانتین شده و هم‌زمان به عنوان برترین بازیکن جام نیز برگزیده شد. وی پس از استابیله، دومین بازیکن از آرژانتین بود که آقای گل جام جهانی می‌شد. کمپس در سال 1983 پیراهن شماره 10 تیم ملی را به دیگو مارادونا داد.

اسطوره‌ای که کارت زرد و قرمز دریافت نکرد
صحنه ای تاریخی پس از به ثمر رسیدن گل ماریو کمپس به هلند در فینال جام جهانی 1978

اس.علی بازدید : 6 سه شنبه 06 خرداد 1393 نظرات (0)

 

 تیم ملی فوتبال بلژیک

تیم ملی فوتبال بلژیک

 

بلژیک (Belgium)

سرمربی: مارک ویلموتس

ستاره: ادن هازارد (Eden Hazard)

کاپیتان: وینسنت کمپانی

رنکینگ در فیفا (ماه می): 12

حضور در جام جهانی: 11 بار (آخرین بار 2002)

بهترین عنوان: چهارم ( یک بار)

بیشترین بازی ملی: یان کولمانس (96 بازی)

بهترین گلزن ملی: برنارد فورهوف (30 گل)

شعار تیم در جام جهانی: در انتظار غیرممکن

همگروه‌های بلژیک در جام جهانی 2014 برزیل: روسیه، کره جنوبی و الجزایر در گروه H

آشنایی کلی با کشور بلژیک

کشور سلطنتی بلژیک یکی از کشورهای اروپای شمالی است که از بنیانگذاران اتحادیه اروپا به شمار می‌رود که از 50 سال پیش از میلاد مسیح قوم سلت در آن زندگی می‌کردند.

بلژیک با هلند، آلمان، لوکزامبورگ و فرانسه همسایه است و همچنین یکی از بنیانگذاران پیمان آتنلانتیک شمالی (ناتو) است. بروکسل پایتخت این کشور، مقر اصلی اتحادیه اروپا است.

آب و هوای معتدل و مرطوب و پربارانی دارد و سرزمینی کم ارتفاع است که جلگه‌ها بیش از نیمی از آن را پوشانده‌اند.

بلژیک برای سالیان متمادی جزو خاک کشورهایی چون فرانسه، هلند و اسپانیا بود. سرانجام در سال 1830 برای نخستین بار استقلال یافت.

در نیمه دوم قرن نوزدهم صنایع بلژیک پیشرفت فراوانی کرده و فکر ایجاد مستعمره نخستین بار توسط لئوپولد دوم، پادشاه آن زمان بلژیک به مرحله اجرا درآمد و کنگو، رواندا و بروئنی به تدریج جزو مستعمرات بلژیک شدند.

کنگو تا سال 1960 مستعمره بلژیک بود. کشورهای رواندا و برونئی هم تا سال 1962 میلادی مستعمره بلژیک بودند.

در سال 1994 میلادی، پس از تغییر قانون اساسی این کشور دارای یک دولت فدرال شد. در قانون اساسی این کشور بلژیک کشوری فدرال توصیف شده که از سه جامعه فلاندرز زبان، آلمانی زبان و فرانسه زبان تشکیل شده است.

این کشور به سه منطقه  تقسیم شده است: فلندر در شمال که مردمان آن به زبان هلندی صحبت می‌کنند؛ والونیا در جنوب که فرانسه زبان‌ها در آن زندگی می‌کنند و بروکسل که زبان‌های هلندی و فرانسه هر دو زبان رسمی هستند. در بخش والونیا 70 هزار آلمانی زبان زندگی می‌کنند.
تراکم جمعیت بلژیک (۳۴۲ نفر در هر کیلومتر یا ۸۸۶ نفر در هر مایل مربع) یکی از بالاترین تراکمات جمعیت بعد از هلند و بعضی ابرایالات مانند موناکو در اروپاست. پرتراکم‌ترین مناطق از نظر جمعیت در اطراف بروکسل قرار دارند، شهرهای پرتراکمی مانند آنتورپ، خنت و موون که به نام الماس فلاندری معروف اند و مراکز شهری مهم دیگری مانند لیژ، شارلوآ، مونز، کورتریک، بروژ، هسلت و شهر نامور. شهر آردنس کمترین تراکم جمعیت را داراست. آمار سال ۲۰۰۵ جمعیت منطقه فلاندری را در حدود ۶۰۴۳۱۶۱، والونی ۳۳۹۵۹۴۲ و بروکسل را ۱۰۰۶۷۴۹ نشان می‌دهد.

بلژیک به علت دوزبانگی کشور همواره با بحران وحدت و هویت روبروست. گرچه اختلافات بیشتر در ظاهر، جنبه زبانی و فرهنگی دارند، ولی در دهه‌های اخیر مولفه اقتصادی نیز بیش از پیش در آنها عمده شده‌است.

نحوه صعود به جام جهانی 2014
ورود نسل جدیدی از بازیکنان با استعداد به فوتبال بلژیک باعث شده است این تیم که اغلب نمی‌توانست به جام جهانی صعود کند، این بار خیلی بی‌دردسر مسافر برزیل شود. تیم ملی فوتبال بلژیک در مرحله انتخابی جام جهانی 2014 برزیل در گروه A منطقه اروپا با تیم های کرواسی، اسکاتلند، ولز، صربستان و جزایر فارو همگروه بود و در پایان با 8 برد و 2 مساوی و با 26 امتیاز مقتدرانه به عنوان تیم اول گروه مستقیماً به جام جهانی راه یافت. این تیم با 319.6 میلیون یورو نهمین تیم گران قیمت جام جهانی 2014 است.

حضور در جام جهانی و افتخارات:

بلژیک تاکنون 11 بار در جام جهانی حاضر بوده است و بهترین مقام آنها به جام جهانی 1986 برمی گردد که شاید بهترین تیم تاریخ بلژیک در ان جام حاضر بود و در نهایت به مقام چهارم رسیدند، آن هم با شکست برابر دو تیم خوب آن دوره یعنی آرژانیتن قهرمان و فرانسه تیم سوم آن دوره. آخرین باری که بلژیک توانسته بود به جام جهانی صعود کند به 12 سال قبل برمی‌گردد. پس از آن فوتبال پیر بلژیک نتوانست حضور در جام جهانی را تجربه کند. بهترین مقام بلژیکی‌ها به جام جهانی 1986 مکزیک برمی‌گردد که توانستند به مقام چهارمی برسند.

پیش بینی عملکرد بلژیک در جام جهانی 2014 برزیل

تیم ملی فوتبال بلژیک هرگز د‌ر تاریخ خود‌ این‌قد‌ر ستاره ند‌اشته است، تعد‌اد‌ زیاد‌ی از بازیکنان این تیم، ‌ستاره‌های باشگاه‌های خود‌ د‌ر بهترین لیگ‌های اروپایی هستند‌.

عملکرد‌ آنها د‌ر مقد‌ماتی جام‌جهانی د‌ر اروپا، خیره‌کنند‌ه بود‌ و آنها د‌ر کنار بزرگان جهان، یکی از 8 تیم سرگروه جام‌جهانی بود‌ه‌اند‌. شاگرد‌ان مارک ویلموتس د‌ر 8 بازی از 10 بازی مقد‌ماتی پیروز شد‌ند‌ و هرگز شکست نخورد‌ند‌. بلژیکی‌ها د‌ر این 10 بازی، تنها 4گل خورد‌ند‌.

شاید به گزاف نباشد که شاگردان مارک ویلموتس، سیاست مدار و سناتور 44 ساله بلژیکی را یادآور مجار های جادویی گوژتاو سبس و حتی واندر تیم هوگو میسل در تیم ملی اتریش در سال های بسیار دور دانست. ظهور تیمی با نسلی از ستارگان حوان اما میدان دیده و رقابت و برتری بر قدرت های سنتی و همیشگی اروپا و فوتبال جهان. اتفاقی که در دهه 1980 برای تیمی که مردم بلژیک از آن به عنوان شیاطین سرخ نیز نام می برند، با حضور در نیمه نهایی جام جهانی 1986 با برتری بر اسپانیا و البته ناکام ماندن در رسیدن به فینال با شکست برابر آرژانتین قهرمان با دو گل دیگو آرماندو مارادونا به وقوع پیوسته بود و حالا فرزندان همان نسل از مردم بلژیک شاهد تعبیر رویای خود مبنی بر دیدن و درخشش تیم ملی و ستارگان شان در کمتر از 47 روز آینده در معبد فوتبال جهان، برزیل خواهند بود.پ

در آستانه بیستمین دوره از بزرگترین گردهمایی فوتبالی جهان، ستارگان بلژیکی زیادی مشغول درخشش در سرتاسر لیگ های اروپایی هستند و بیراه نیست اگر بگوییم ستارگان اصلی این فصل  لیگ برتر انگلستان به عنوان برترین لیگ چهان، را نیز همین جوانان بلژیکی رقم زده اند. از روملو لوکاکو، کوین میارالاس و کریستین بنتکه تا وینسنت کمپانی، سیمون مینیوله، توماس فرمالن، مروانه فلینی و بهترین بازیکن جوان این فصل لیگ برتر، ادن هازارد.
 البته که نباید فراموش کرد علاوه بر این ها بلژیکی ها  تک ستاره هایی نظیر تیبوت کورتوآ در اتلتیکو مادرید، راجا ناینگولان،ستاره خط میانی رم و اکسل ویتسل خرید 32.5 میلیون پوندی زنیت سن پترزبورگ را نیز در اختیار دارند و مارک ویلموتس با اتکا به این بازیکنان که در عین جوانی در سطح اول فوتبال اروپا آبدیده شده اند و البته قرعه مناسب و نه چندان دشوار تیمش امید دارد که همانند جام جهانی 1986 مکزیک به شگفتی ساز اصلی این رقابت ها تبدیل گردد و بتواند همانند همسایه های قدرتمندش همچون آلمان، هلند و فرانسه به یکی از تاریخ سازان این رقابت ها بدل شود.
با این حال فرانکی فان د‌رالست و نیکو کلاسن ستاره‌های تیم ملی بلژیک د‌ر سال 1986، یعنی همان سالی که این تیم د‌ر جام جهانی به مقام چهارم رسید‌، معتقد‌ند‌که این تیم هنوز راه زیاد‌ی د‌ارد‌ تا بتواند‌ خود‌ را به‌عنوان یکی از مد‌عیان قهرمانی جهان مطرح کند‌. هر د‌وی آنها از نسل طلایی بلژیک بود‌ند‌ که د‌ر مکزیک با کسب مقام چهارمی، د‌نیا را به‌خود‌ خیره کرد‌.

آنها د‌ر گفت‌وگو با بی‌بی‌سی به تیم ملی فعلی کشورشان پرد‌اخته‌اند‌ و معتقد‌ند‌ که این تیم نمی‌تواند‌ کارهای بزرگی که برخی انتظار د‌ارند‌ انجام بد‌هد‌. فان د‌ر الست، که 86 بار لباس تیم ملی کشورش را پوشید‌ه است، د‌رباره این تیم می‌گوید‌: «من فکر نمی‌کنم تیمی که 12سال د‌ر جام‌جهانی نبود‌ه و تازه بازیکنانش برای نخستین بار حضور د‌ر آن را تجربه می‌کنند‌ بتواند‌ قهرمان چنین تورنمنت بزرگی بشود‌. ما بازیکنان خوبی د‌اریم. چند‌نفر از آنها واقعا مهارت‌های زیاد‌ی د‌ارند‌ و تکنیکی هستند‌ اما چیزهایی هم د‌اریم که باید‌ بهتر باشند‌. ما به راحتی د‌ر گروهمان اول شد‌یم اما د‌ر 10بازی تنها 18گل زد‌یم که اصلا زیاد‌ نیست. من می‌د‌انم که فقط 4 گل خورد‌یم اما بهتر است به جای این عد‌د‌ 4، روی عد‌د‌ 18تمرکز کنیم.»
وقتی که صحبت از عد‌د‌ باشد‌، همه‌‌چیز علیه بلژیک است. برای نمونه، با وجود‌ هافبک‌ها و مهاجمان سطح بالایی که تیم ملی فعلی بلژیک د‌ارد‌، ‌بهترین گلزن این تیم د‌ر حال حاضر، د‌انیل فان بویتن مد‌افع میانی 35ساله تیم بایرن مونیخ است که 10گل به ثمر رساند‌ه است. او حتی د‌ر ترکیب اصلی تیم ملی کشورش هم نیست و تنها د‌ر شرایطی که وینسنت کمپانی کاپیتان منچسترسیتی مصد‌وم باشد‌، فرصت بازی پید‌ا می‌کند‌.

کلاسن که خود‌ش یک مهاجم بود‌ه است، نگرانی‌های زیاد‌ی برای خط حمله تیم ملی کشورش د‌ارد‌. به عقید‌ه او، ‌روملو لوکاکو د‌ر اورتون و کریستین بنتکه د‌ر آستون ویلا، د‌ر شرایطی به اند‌ازه کافی سخت، بازی نمی‌کنند‌ و همین می‌تواند‌ به تیم ملی بلژیک لطمه بزند‌؛ «آنها د‌ر لیگ برتر خیلی خوب بازی می‌کنند‌. اورتون یک تیم خوب است و آستون ویلا هم بد‌ نیست، اما به هر حال منچستریونایتد‌ نیست، آرسنال هم نیست، حتی تاتنهام هم نیست. انتظار ما از یک تیم خوب این است که یکی از 4‌تیم بالای جد‌ول باشد‌.»

مشکل د‌یگر بلژیک این است که چند‌‌ماه ماند‌ه به جام جهانی، تعد‌اد‌ زیاد‌ی از بازیکنان اصلی این تیم، د‌ر باشگاه‌های خود‌ د‌ر ترکیب ثابت نیستند‌. توماس فرمالن، کاپیتان تیم آرسنال خیلی کم د‌ر ترکیب اصلی قرار می‌گیرد‌ و توبی آلد‌رویرلد‌ بازیکن کناری او هم با وجود‌ اینکه د‌ر تابستان به آتلتیکو ماد‌رید‌ منتقل شد‌، به سختی می‌تواند‌ همراه با ترکیب اصلی سرخپوست‌های ماد‌رید‌ به مید‌ان برود‌.کوین د‌ه بروینه بعد‌ از شروع د‌رخشان د‌ر چلسی، جایگاه خود‌ را د‌ر ترکیب اید‌ه‌آل ژوزه مورینیو از د‌ست د‌اد‌ه است. لوکاکو هم نتوانست راهش را به ترکیب اصلی آبی‌ها بازی کند‌ و به‌صورت قرضی به اورتون رفته است.

کلاسن معتقد‌ است که این موضوع می‌تواند‌ د‌ر بلند‌مد‌ت برای بلژیکی‌ها مشکل‌ساز شود‌؛ «اگر آنها فقط یک‌ماه بازی نکنند‌ مشکلی پیش نمی‌آید‌ اما اگر 3 یا 4ماه اد‌امه پید‌ا کند‌، آن وقت به یک مشکل بزرگ تبد‌یل می‌شود‌.» فان د‌رالست 52ساله هم معتقد‌ است که بازیکنان تیم کشورش نیازی حیاتی به بازی مد‌اوم د‌ر باشگاه‌های خود‌ د‌ارند‌ و تنها د‌رصورتی د‌ر جام‌جهانی می‌توانند‌ مؤثر باشند‌ که عضوی از ترکیب اصلی باشگاه‌های خود‌شان باشند‌؛ اگر آنها نتوانند‌ تا انتهای‌ ماه می عضو ثابتی از تیم‌های خود‌شان باشند‌، برای ویلموتس د‌رد‌سر ایجاد‌ خواهد‌ شد‌. باید‌ تیم‌های خود‌ را عوض کنند‌.»
کلاسن همچنین معتقد‌ است که تیم بلژیک، ضعف‌های تاکتیکی‌ای د‌ارد‌ که می‌تواند‌ د‌ر جام جهانی، ‌به رقبای بلژیک راه برد‌ن را نشان بد‌هد‌؛ «مشکلی که د‌ر بلژیک همه از آن خبر د‌ارند‌، د‌فاع چپ و د‌فاع راست تیم است. ما د‌ر این د‌و پست، از 2 بازیکن استفاد‌ه می‌کنیم که د‌ر واقع د‌فاع میانی هستند‌. د‌ر خط حمله موقعیت لوکاکو می‌تواند‌ برایش د‌رد‌سرساز باشد‌. او اگر فضای کمی د‌اشته باشد‌، ‌نمی‌تواند‌ مثل همیشه مؤثر باشد‌. پیش از این بلژیک اینقد‌ر مد‌عی نبود‌ اما حالا برابر تیم‌هایی بازی می‌کند‌ که به‌خوبی سازماند‌هی شد‌ه‌اند‌ و همین می‌تواند‌ برای مهاجمان د‌رد‌سر ایجاد‌ کند‌».

همین مسئله احتمالا ویلموتس را مجبور خواهد‌ کرد‌ که بازیکنان سریع‌تری را به‌کار بگیرد‌. این است که استعد‌اد‌های بیشتری هم د‌ر راهند‌. یانیک فریرا کاراسکو مهاجم تیم موناکو، زکریا باکالی از آیند‌هوون و عد‌نان یانوزای هافبک خوش‌آتیه منچستریونایتد‌ (اگر تابعیت بلژیکی را انتخاب کند‌) بازیکنانی هستند‌ که می‌توانند‌ به تیم ملی بلژیک اضافه شوند‌ و کیفیت آن را بالا ببرند‌. با توجه به عمق بالای استعد‌اد‌های فوتبالی این نسل از بازیکنان بلژیک است که فان د‌ر الست امید‌ زیاد‌ی به این تیم د‌ارد‌؛ «من فکر می‌کنم با همین 23بازیکنی که د‌ر حال حاضر د‌ر تیم ملی د‌اریم و همینطور بازیکنانی که د‌ر راهند‌، بتوانیم هر بار بد‌ون مشکل به جام‌جهانی و د‌یگر تورنمنت‌های بزرگ برسیم. ما نباید‌ حالا به برزیل برویم و بعد‌ 12سال د‌یگر صبر کنیم تا یک‌بار د‌یگر به جام‌جهانی صعود‌ کنیم. حالا آنقد‌ر کیفیت د‌اریم که بتوانیم مثلا تا یک چهارم نهایی بالا برویم. برای من، هد‌ف واقعی همین است. اگر بتوانیم این کار را بکنیم و تجربه این د‌وره را با خود‌مان به تورنمنت بزرگ بعد‌ی ببریم، می‌توانیم د‌ر آیند‌ه به موفقیت‌های بیشتر امید‌وار باشیم.»
 

معرفی سرمربی و بازیکنان کلیدی

سرمربی: مارک ویلموتس (Marc Wilmots)

مارک روبر ویلموتس (به انگلیسی: Marc Robert Wilmots) بازیکن سابق تیم ملی فوتبال بلژیک که سابقه 70 بازی ملی و 29 گل ملی را دارد جمعاً 4947 دقیقه برای تیم ملی فوتبال بلژیک در 12 سال به میدان رفت. ویلموتس از سال 2009 به عنوان دستیار در تیم ملی بلژیک حضور داشت و سال 2012 سرمربی کشورش شد و توانست پس از 12 سال بلژیک را مقتدرانه به جام جهانی برساند و با توجه به رنکینگ خوب بلژیک و وجود ستارگان جوان امید می رود این تیم به مراحل بالاتر برسد.

کاپیتان تیم: وینسنت کمپانی (Vincent Kompany)

ورزش 11- وینسنت کمپانی

وینسنت کمپانی مدافع 28 ساله بلژیک که سابقه بازی در اندرلشت و هامبورگ را نیز دارد از سال 2008 عضو منچسترسیتی است و از سال 2004 برای تیم ملی بلژیک بازی می کند و تا کنون در 56 بازی ملی 4 گل هم به ثمر رسانده است. کمپانی با یک روحیه بسیار خوب به برزیل می رود چرا که در پایان فصل لیگ برتر امسال جام قهرمانی را بالای سر برده است.

ستاره احتمالی تیم: ادن هازارد (Eden Hazard)

ورزش11 - ادن هازارد

این هافبک هجومی 23 ساله چلسی را در ایران با ادن آزار و ادن آزر هم می خوانند. وی از سال 2008 یعنی زمانی که 17 ساله بود در تیم ملی ملی بازی می کند و در 43 بازی ملی 5 گل به ثمر رسانده است. شماره 10 بلژیک یکی از چند ستاره این تیمبه شمار می رود و در کنار لوکاکو، کمپانی، کورتووا و فرمالن و ... تیمی خطرناک را تشکیل داده اند و با درخشش احتمالی باید منتظر مشتریان زیاد این جوان آینده دار فوتبال اروپا باشیم.
او به خوبی می داند که جام جهانی آینده در برزیل بهترین فرصت برای رسیدن به آرزویش همانند انزو شیفو در سال 1986، برگزیده شدن به عنوان برترین بازیکن جوان رقابت ها و همچنین قرار رفتن در کنار نام هایی همچون لیونل مسی و کریستیانو رونالدو در صدر برترین فوتبالیست های حال حاضر جهان است.

عدنان یانوزای به احتمال زیاد یکی از جوانان برتر جام بیستم خواهد بود. ظهور یانوزای 18 ساله را خیلی ها تنها اتفاق مثبت دوران کوتاه حضور دیوید مویس در قامت سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد می دانند. پدیده جوان شیاطین سرخ سرانجام در حالی که انتخاب های زیادی برای بازی در رده ملی در اختیار داشت، بلژیک را برای بازی در سطح ملی برگزید تا بتواند در کنار نسل طلایی فوتبال این کشور با حضور در جام جهانی گام بزرگی را در پیشرفت سریع السیر خود در یک سال اخیر بپیماید.


بازیکنان تیم ملی بلژیک در جام جهانی:

 دروازه‌بانان: تیبات کورتوئیس (چلسی انگلیس/ اتلتیکومادرید اسپانیا)، سیمون مینیوله (لیورپول انگلیس)، کوئن کاستیلس (هوفنهایم آلمان) و سیلویو پِروتو (اندرلخت بلژیک)

مدافعان: توبی آلدرویلد (اتلتیکومادرید اسپانیا)، آنتونی واندن‌بور (اندرلخت بلژیک)، لوران سیمان (استانداردلیژ بلژیک)، یان ورتوگن (تاتنهام انگلیس)، وینسنت کمپانی (منچسترسیتی انگلیس)، دنیل فن‌بویتن (بایرن مونیخ آلمان)، توماس ورمالن (آرسنال انگلیس) و نیکولاس لومبارتس (زنیت روسیه)

هافبک‌ها: الکس ویتسل (زنیت روسیه)، استیون دفور (پورتوی پرتغال)، مروان فلاینی (منچستریونایتد انگلیس)، ناصر چادلی (تاتنهام انگلیس)، موسی دِمبل (تاتنهام انگلیس)، کوین دی‌بروین (ولفسبورگ آلمان)، عدنان یانوزای (منچستریونایتد انگلیس) و ادن هازارد (چلسی انگلیس)

مهاجمان: دریس مرتنس (ناپولی ایتالیا)، کوین میرالاس (اورتون انگلیس)، روملو لوکاکو (چلسی انگلیس) و دیووک اوریجی (لیل فرانسه)
 

برنامه بازیهای بلژیک در گروه D جام جهانی 2014 برزیل

سه شنبه 27 خرداد 93 (17 ژوئن):

الجزایر - بلژیک (بلوهوریزونته - ورزشگاه مینیرو) > (ساعت 20:30)

یکشنبه 1 تیر (22 ژوئن):

بلژیک - روسیه (ریودوژانیرو - ورزشگاه ماراکانا) > (ساعت 20:30)

جمعه 6 تیر 93 (27 ژوئن):

کره جنوبی - بلژیک(سائوپائولو - ورزشگاه سائوپائولو) > (ساعت 00:30 بامداد)

 

صحنه‌ای ماندگار از بلژیک در تاریخ جام جهانی

یکی از بازی های نفس‌گیر یک چهارم نهایی جام جهانی 1986، دیدار بلژیک و شوروی بود که در آن سه گل ایگور بلانوف برای پیروزی شوروی کافی نبود. بازی در وقت معمول دو بر دو به پایان رسید و در وقت اضافه استفان دمول و نیکو کلاسن دو گل دیگر برای بلژیک زدند. بلانوف از روی نقطه پنالتی هت‌تریکش را کامل کرد اما شوروی به گل چهارم دست نیافت. با آن که یک تیم عالی از جام جهانی حذف شد، اما شاید بد نشد، چون اگر آنها گل چهارم را می‌زدند این بازی هم به پنالتی می‌کشید. در مرحله نیمه نهایی آرژانتین با دو گل دیگو مارادونا که یکی از آنها انفرادی بود دو بر صفر تیم بلژیک را شکست داد و در نهایت بلژیک با شکست از فرانسه در رده بندی چهارم شد که بهترین مقام تاریخ آنهاست. بلژیک با ستارگانی چون ژان ماری فاف به عنوان دروازه بان، انزو شیفو، فرانکی فان د‌رالست، نیکو کلاسن، یان کئولمنس و اریک گریت یک تیم فوق العاده بود.

 

پوستر تیم ملی بلژیک:

سایت ورزش 11 - پوستر تیم ملی فوتبال بلژیک  در جام جهانی 2014 برزیل

 

اس.علی بازدید : 10 سه شنبه 06 خرداد 1393 نظرات (0)

تساوي‌ استراليا مقابل آفريقاي جنوبي


استراليا در ديداري دوستانه مقابل آفريقاي جنوبي به تساوي رسيد.


تيم ملي فوتبال استراليا در ديداري تدارکاتي براي رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل به تساوي يک بر يک مقابل آفريقاي جنوبي بسنده کرد.

به نقل از فارس، اين ديدار از ساعت 14 در سيدني آغاز شد. پاتوسي در دقيقه 13 اولين گل بازي را براي آفريقاي جنوبي به ثمر رساند اما اين خوشحالي زياد طول نکشيد و يک دقيقه بعد تيم کيهيل بازي را به تساوي کشاند.

اين مسابقه تا پايان 90 دقيقه با همان نتيجه ادامه يافت.

استراليا در گروه B رقابت‌هاي جام‌جهاني با تيم‌هاي شيلي، هلند و اسپانيا هم‌گروه است.

 

تعداد صفحات : 15

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    چه تیمی قهرمان جام بیستم خواهد شد؟
    چه تیم هایی از گروه Aجام جهانی صعود میکنند؟
    چه تیم هایی از گروه Bجام جهانی صعود میکنند؟
    آقای گل جام جهانی؟
    شما طرفدار کدام تیم های خارجی در جام بیستم هستید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 142
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 27
  • بازدید امروز : 103
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 106
  • بازدید ماه : 162
  • بازدید سال : 245
  • بازدید کلی : 3,813
  • کدهای اختصاصی
    img src="http://www5.varzesh3.com/files/ads/00901348.gif" border="0" height="80" width="257">